Vroue praat oor Fibroid Tumors

23 en bang!

Ek het 2 weke gelede uitgevind dat ek 3 Uterine Fibroid Tumors in my baarmoeder het. Twee is klein, die groot een meet 6 cm en my baarmoeder meet 7 cm. Hulle is bekommerd omdat die groot een vinnig gegroei het, wat kanker beteken. Is dit moontlik dat 'n Fibroid binne 'n paar maande so groot groei? Ek gaan my baarmoeder in ongeveer 1-2 weke uitneem.

Woon met Fibroids

Ek is 35 en het net uitgevind dat ek 'n fibroid tumor het, dit is 3,5 sentimeter groot. Ek is in desperate hulp nodig, indien nie medies nie, dan emosioneel ... dit is regtig pynlik om 'n verhouding met my man te hê. .. As daar iemand is wat daarheen gegaan het of gaan, kan jy my laat weet hoe jy dit op 'n daaglikse basis hanteer?

Lupron & Swangerskap

Ek het Lupron vir 1 maand vir fibroids geneem. Ek het die hele tyd gebloei terwyl ek daarop was. Dit het nooit my tydperk gestop nie ... het besluit om melk, beesvleis (minimale dierlike vet) kafeïen te gee en het siek geword op 'n lae vet dieet met volgraan en het fibroidkrimping gehad. ... Ek wil ook graag weet of iemand 'n vals swangerskapstoets gehad het terwyl hy op Lupron was? Die toets sê nee, maar my simptome sê ja, so ek wonder dit kan Lupron in my stelsel wees wat die negatiewe uitslag veroorsaak.

Histerektomie Aanbeveel

Ek is 46 jaar oud, ek het gesê ek het 'n fibroid tumor, die grootte van 'n vyftienweek fetus.

My ginekoloog het 'n histerektomie aanbeveel weens die grootte van die fibroid tumor . Ek het nie enige merkbare simptome wat deur die gewas veroorsaak is, ervaar nie. My tydperke is normaal, ek het geen abnormale bloeding nie . Ek het meegedeel dat as gevolg van die grootte van die tumor, abdominale histerektomie my enigste opsie is.

My vraag is, is daar enige alternatiewe?

Swangerskapseienskappe

Ek het baarmoederfibroïede . Die eerste keer was hulle relatief maklik verwyder ... hulle het teruggekom. Hierdie keer is hulle in die baarmoederwand ... Ek is maande lank meestal simptoom vry ... Ek het nie die bloeding probleme wat ek gehad het nie. Ek het baie gereeld opgeblaas ... My vraag is dit: Ek probeer swanger raak. My dokter het gesê ek moet nie 'n probleem swanger raak of swangerskap handhaaf nie, ek sal 'n effens groter risiko vir miskraam hê. Ek wil graag hoor van ander vroue wat hierdeur is en kry 'n idee wat om te verwag.

Fibroids of Colon?

Ek het vandag na die dokter gegaan weens 'n groot massa ... Dit begin by my skaambeen en gaan heeltemal tot by my naeltjie. Dit maak geen pyn nie, maar vir die 2 weke voor my tyd het my rug pyne en ek word hardlywig en my tydperke is baie swaar. Nou het die dokter 2 dinge, fibroids en dikderm genoem. Natuurlik bid ek vir die fibroïede. Ek sien of dit die dikderm was, met die grootte van hierdie ding sou ek baie siek wees. En behalwe die rugpyn, voel ek goed ... As iemand hier ondervinding het, laat weet my asseblief iets, ek is baie senuweeagtig.

Gekalciseerde Fibroid op blaas

Ek het 'n verkalkte fibroid tumor in my blaas.

Ek het x-strale geneem toe ek ingegaan het om te kla oor beenpyn, die x-straaltegniek het gesê daar is iets op my blaas, dokter het dit nie genoem nie. Ek het na die chiropraktisyn gegaan en hy het x-strale geneem en 'n radioloog het dit gelees en gesê dit was 'n verkalkte fibroid tumor. Die chiropraktisyn het hom probeer bel en bespreek, maar sal nie terugkeer nie ... enige idees het enigiemand anders het 'n verkalkte fibroid tumor gehad?

Pyn en angs

Ek het 'n fibroid maat 2.5. Ek voel so 'n buikpyn ... Ek kry angs ... pyne wat my binneste dye opdroog ... voel 'n bietjie gespierd in die natuur, soos 'n Charlie-perd. My grootste vrees voel nooit goed nie ... Ek het hardlywigheid ontwikkel ... My Dr wil niks doen nie, tensy dit tot 5 groei. Intussen is ek voortdurend af en toe ...

Enige voorstelle, aanbevelings? Soortgelyke simptome? Ek sal alle insette waardeer. Voel jy ooit so?

Natuurlike Progesteroon

Ek het gehoor dat die gebruik van natuurlike progesteroonroom die fibroïdes sal verdwyn. Is dit regtig of magies?

Soek swanger

Kan jy fibroid-gewasse hê, laat jou lyk asof jy vier maande swanger is? Maak fibroïede jou swanger?