Aanhalings oor Rou op die dood van 'n vrou

Opheffing van aanhalings op die hartseer wat veroorsaak word deur die verlies van jou vrou

Terwyl woorde nooit kan uitdruk nie hoeveel iemand vir ons beteken nie, kan die taal nog steeds troos, troos, hoop en selfs inspirasie gee na die dood van 'n geliefde. Hier vind u 'n inspirerende, opheffende versameling aanhalings en uitsprake oor die hartseer wat gevoel het na die dood van u vrou.

U kan hierdie lyne nuttig vind wanneer u 'n verlossing of kondoleerbrief skryf, veral as u sukkel om die korrekte woorde te vind en inspirasie nodig het.

William Shakespeare , Engelse dramaturg
O my liefde, my vrou!
Dood, dit het die skat van jou asem gesuig
Hy het nog geen krag gehad op jou skoonheid nie.

Andrew Jackson , Amerikaanse president
Die hemel sal vir my geen hemel wees as ek my vrou daar nie ontmoet nie.

André Maurois , Franse skrywer
'N Gelukkige huwelik is 'n lang gesprek wat altyd te kort lyk.

Matt Damon , Amerikaanse akteur
My vrou is my sielmaat. Ek kan my nie voorstel om sonder haar te wees nie.

Mignon McLaughlin , Amerikaanse skrywer en joernalis
In die rekenkunde van liefde is een plus een gelyk aan alles en twee minus een is gelyk aan niks nie.

Ernest Hemingway , Amerikaanse skrywer
Daar is geen eensame man in die dood nie, behalwe die selfmoord, as die man wat baie jare saam met 'n goeie vrou geleef het en haar dan oorleef het. As twee mense van mekaar hou, kan daar geen gelukkige einde wees nie.

Johnny Cash , Amerikaanse sanger
Toe my vrou dood is, het ek myself self in die ateljee bespreek om net te werk.

CS Lewis , Ierse skrywer, literêre kritikus en digter
Een vlees.

Of as jy verkies, een skip. Die stuurboordmotor het gegaan. Ek, die hawe-enjin, moet op een of ander manier chug tot ons hawe maak. Of eerder, tot die rit eindig.

Hugh Leonard , Ierse dramaturg en skrywer
Ek is 'n baie mooier persoon sedert my vrou dood is. Ek het uitgevind wat pyn is, so op daardie vlak is ek baie mooier.

Gerald Brenan , Engelse skrywer
In 'n gelukkige huwelik is dit die vrou wat die klimaat gee, die man die landskap.

Ralph Waldo Emerson , Amerikaanse skrywer
Die dood van 'n liewe vriend, vrou, broer, minnaar, wat niks anders as ontbering was nie, neem 'n bietjie later die aspek van 'n gids of genie aan; want dit bedryf gewoonlik revolusies in ons lewenswyse, beëindig 'n tydperk van kinderskoene of van die jeug wat gewag het om gesluit te word, 'n gewoond beroep, of 'n huishouding of lewenstyl te verbreek en die vorming van nuwes meer vriendelik te maak tot die groei van karakter.

William Shatner , Amerikaanse akteur
My pragtige vrou is dood. Sy het alles vir my beteken. Haar lag, haar trane en haar blydskap sal die res van my lewe by my bly.

Johann Wolfgang von Goethe , Duitse digter en skrywer
Die som wat twee getroude mense aan mekaar verskuldig is, berus op berekening. Dit is 'n oneindige skuld, wat slegs deur die ewigheid ontslaan kan word.

Nicholas Sparks , Amerikaanse skrywer
My vrou, my familie, my vriende - hulle het my alles geleer oor liefde en wat daardie emosie regtig beteken. In 'n neutedop is lief vir iemand om te gee, nie te ontvang nie.

Fawn Weaver , Amerikaanse entrepreneur en sake-eienaar
Huwelik: Liefde is die rede.

Lewenslange vriendskap is die gawe. Goedheid is die oorsaak. Tot die dood maak ons ​​deel is die lengte.

George Eliot (ook bekend as Mary Anne Evans), Engelse skrywer en joernalis
Watter groter ding is daar vir twee menslike siele as om te voel dat hulle vir die lewe verbind is om mekaar in alle arbeid te versterk, om in alle smarte op mekaar te rus, om mekaar in alle pyn te bedien, om een ​​met mekaar te wees In stille, onuitspreeklike herinneringe op die oomblik van die laaste afskeid.

Jy kan ook hou van :
Woorde van inspirasie: Broer
Woorde van inspirasie: Kind
Woorde van inspirasie: Vader
Woorde van inspirasie: die vrees van die dood
Woorde van inspirasie: Pet
Woorde van inspirasie: Spreuke en Volksverhale
Woorde van inspirasie: Suster